Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1983 από το σημερινό μας διευθυντή κύριο Σπύρο Πιπερά -πτυχιούχο στη Χημεία- ο οποίος την εποχή εκείνη ήδη είχε 10ετή εμπειρία στον τομέα της πώλησης πρώτων υλών που κυρίως απευθύνονται στις βιομηχανίες μπογιών και πλαστικών.

Σήμερα, η εταιρία μας καταπιάνεται με αντιπροσωπείες και εμπορία πρώτων υλών για την παραγωγή μπογιάς, κόλλας και άλλων. Αποτελείται από 8 άτομα: τη γραμματέα μας, 4 πωλητές, τον αποθηκάριο/οδηγό φορτηγού μας, μία οικονομική συντονίστρια και ένα λογιστή μερικής απασχόλησης.

Το 120 τετραγωνικών μέτρων ιδιόκτητο γραφείο μας βρίσκεται μεταξύ των ξενοδοχείων Ledra Marriott και Intercontinental, στο Νέο Κόσμο - πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Η αποθήκη μας βρίσκεται στην καρδιά της βιομηχανικής περιοχής μεταξύ Αθήνας και Πειραιά, είναι χωρητικότητας 1000 κυβικών μέτρων και είναι πλήρως λειτουργική: διαθέτουμε περονοφόρο όχημα και φορτηγό 5 τόνων για τη μεταφορά υλικών σε πελάτες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, καθώς και για τη μεταφορά υλικών σε εταιρίες μεταφορών για την περαιτέρω αποστολή τους σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Πολιτική της εταιρίας μας είναι να καλύπτουμε πελάτες κάθε βεληνεκούς: μικρούς, μεσαίους και μεγάλους, ώστε να ελέγχουμε καλύτερα την αγορά μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση τείνουμε να πουλάμε ex-stock (όταν πρόκειται για μικρές ποσότητες από την αποθήκη μας) υλικά εταιριών των οποίων είμαστε αντιπρόσωποι· μεγαλύτεροι καταναλωτές εισάγουν κατευθείαν από τις εταιρίες του εξωτερικού και εμείς απλώς παίρνουμε προμήθεια.

Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε (με μια επιγραμματική αναφορά στα βασικά τους προϊόντα) είναι:

 

CINKARNA (Σλοβενία)
www.cinkarna.com
Διοξείδιο του Τιτανίου
SILYSIAMONT S.p.A. (Ιταλία)
www.silysiamont.com
Μικρονιζέ πυριτικά (ανόργανα ματαριστικά)
SYNTHOPOL CHEMIE (Γερμανία)
www.synthopol.com
Πολυ-ουραιθανικά, αλκυδικά & ακρυλικά γαλακτώματα, πολυεστέρες κ.α.
MUENZING CHEMIE GmbH (Γερμανία)
www.munzing.com
Αντιαφριστικά, διασπορείς, παχυντικά, κεριά (σε διάλυμμα, γαλακτωματοποιημένα, και σε σκόνη) και άλλα πρόσθετα για μπογιές & βερνίκια
DEUTERON GmbH (Γερμανία)
www.deuteron.com
Πολυμερικά ματαριστικά
GRAF & Co. GmbH (Γερμανία)
www.graf-germany.com
Σιλικονούχα και φθοριούχα χημικά προϊόντα
Wöllner GmbH (Γερμανία)
www.woellner.de
Πυριτικά μπάιντερζ και πρόσθετα
SOVITEC SA (Βέλγιο)
www.sovitec.com
Γυάλινες χάντρες αντανάκλασης για διαγραμμίσεις & ως πρόσθετα για εποξειδικές μπογιές
Caldic (Δανία)
www.caldic.com
Βιοκτόνα